Tolbadge

26 januari 2026 - Bollène, Frankrijk

Update tollbadge. Gelukkig kwamen we bij een tankstation werklui van Fulli, de tollbadge leverancier, aan hun aangegeven dat onze tollbadge het niet meer deed. Op een papiertje schreven ze het nummer van de sortie op bij Beaune. We zaten er 15 minuten vandaan. Van de weg af bij een vestiging van APRR naar binnen, en binnen 5 minuten werd de badge omgeruild voor een nieuwe. Je staat nl in het systeem. Dus wij weer helemaal happy. Door Lyon was een peuleschil, dus kwamen we al om 12.45 uur op de camping VDS aan. Daar lekker geluncht met saté van Ellis. Na de lunch bij de verbouwing van het zwembad gekeken het wordt super! Spullen uitgeladen die niet mee naar Spanje gaan. En toen weer op weg naar onze tweede hotel in Bollene. Daar om 16.00 uur gearriveerd. Het is een campanille hotel, schoon, maar minder luxe dan gisteren. Maar goed te doen, en ook dicht bij de autoroute. Geen foto’s van het eten, we hadden pompoensoep, hamburger en chesecake. Niet spectaculair, maar wel lekker. En dan weer bij tijds het mandje in.